← Terug naar overzicht

Werkleider ontwikkelafdeling
36 uur per week

Bouw jij graag mee aan een inclusieve arbeidsmarkt? Wil je medewerkers ontwikkelen om zo regulier mogelijk te werken? Zie jij de uitdaging om een productieproces aan te sturen en in te richten? Wil je onderdeel worden van een ambitieus team bij een organisatie in ontwikkeling die werkt voor en met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan zijn we nieuwsgierig naar jou!

 

Wat jij gaat doen

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren en ontwikkelen van medewerkers, onder andere door het coachen van medewerkers en het voeren van gesprekken in het kader van de HR-cyclus. Je adviseert en stemt af met HR als het gaat om het voordragen van medewerkers voor beloning, toepassing van de cao Sociale Werkvoorziening en cao Aan de Slag, beoordeling, sanctioneren, ontslag en de wet verbetering Poortwachter. Je bereidt het werk voor, plant en verdeelt de werkzaamheden, rekening houdend met de capaciteiten en competenties van de medewerkers. Je bepaalt de wijze van uitvoering van de werkzaamheden en geeft werk gerelateerde training. Je bewaakt het kwaliteitsniveau van de werkzaamheden, beoordeelt de resultaten en neemt zo nodig maatregelen om bij te sturen. Je bent verantwoordelijk voor het vastleggen, archiveren en beheren van alle relevante informatie, zorgt voor het opstellen van operationele rapportages en overzichten zoals urenverantwoording, productietijden, input vanuit het werkveld en dergelijke.

 

Wat wij vragen

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Kennis van de participatiewet;
 • Kennis van de cao Sociale Werkvoorziening en cao Aan de Slag;
 • Coachende vaardigheden;
 • Ruime ervaring met het aansturen van productieafdelingen;
 • Je bent een daadkrachtige en positief ingestelde teamspeler, communicatief sterk, analytisch ingesteld en klantgericht & kwaliteitsgericht;
 • Je bent in staat je zienswijze op verschillende niveaus te communiceren;
 • Je bent verantwoordelijk voor je eigen werkontwikkelafdeling;
 • Minimaal 36 uur per week beschikbaar.

 

Wat wij bieden

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst bij Noaberkracht voor de duur van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;
 • Wanneer je bij ons komt werken word je vanuit Noaberkracht gedetacheerd naar Ontplooj (in Almelo) waar je de functie van werkleider ontwikkelafdeling uitvoert binnen een organisatie met een betekenisvol doel;
 • Het bruto maandsalaris bedraagt tussen de € 2.581- en € 3.732,- (functieschaal 8 HR gemeenten) op fulltimebasis (36 uur per week), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05%, dat bovenop je bruto maandsalaris komt. Hiermee pas je de arbeidvoorwaarden aan je eigen omstandigheden, bijvoorbeeld voor het kopen of verkopen van verlof
 • Wij stellen een laptop en een mobiele telefoon ter beschikking;
 • Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team met enthousiaste mensen waar ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Je gaat werken binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is met korte lijnen en een informele cultuur;
 • Je krijgt daarnaast de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven.

 

Wie wij zijn

Wij zijn Noaberkracht. De ambtelijke organisatie die werkt voor twee Twentse gemeenten: Dinkelland en Tubbergen. Samen hebben de gemeentes 48.000 inwoners verdeeld over 19 kernen. De totale oppervlakte is 32.000 ha.

Met driehonderdvijftig medewerkers helpen wij de beide gemeentebesturen met het waarmaken van hun ambities. Bijvoorbeeld op het gebied van zorg en welzijn, wonen, openbare ruimte, veiligheid, en ondernemen.

Onze stijl van werken noemen wij “samenlevingsgericht”. Wij zijn er voor de samenleving, en maken beleid zoveel mogelijk samen met onze inwoners en partners. Omdat we nu eenmaal geloven in de kracht van samenwerken en goed Noaberschap!

 

Ontplooj is het werkontwikkelbedrijf voor Almelo, Tubbergen, Twenterand en Wierden en een uitvoeringsorganisatie voor de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW) en mensen uit de Participatiewet.

Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zichzelf te ontploojen. Zodat zij hun weg (terug)vinden naar werk. Want het succesvol afronden van een opleiding, het vinden van een baan, het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door verschillende omstandigheden kan de route naar werk lastig zijn. Voor hen die zoekend zijn, is Ontplooj het kompas dat hen de weg wijst. Want werk is zoveel meer dan alleen inkomen. Werk brengt beweging, regelmaat, zelfvertrouwen, sociale contacten en is een vangnet voor als het even iets minder gaat. Werk geeft richting! Ontplooj zoekt de juiste route naar een passende werkplek.

 

Meer weten

Heb je inhoudelijk vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Ina de Roo (Manager Werk- en Ontwikkeling Ontplooj via telefoonnummer 06-29580392. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeanet Westra (HR-adviseur bij Ontplooj) via telefoonnummer: 06-46360618.

Solliciteren

Maak dan uiterlijk vrijdag 3 februari 2023  je enthousiasme kenbaar door het sturen van jouw motivatie en cv naar vacature@ontplooj.nl. De eerste gesprekken staan gepland op vrijdag 10 februari 2023.

 

Voordat je bij ons aan de slag gaat moet je een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

 

Werving vindt gelijktijdig in- en extern plaats waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben.

 

Aqcuisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.