Detachering

Denk je een passende plek te kunnen bieden voor één van onze medewerkers? En wil je op die manier jouw steentje bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt? Dan gaan we graag met je in gesprek over detacheringsmogelijkheden bij jouw organisatie.

Productie

Heb jij een inpak- of verpakklus? Heb je onderdelen die gesorteerd moeten worden? Moeten er setjes samengesteld worden? Dozen gevouwen of bijvoorbeeld plastic zakjes geseald en in omdozen gedaan worden? Heb je een andere productieklus? We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Assemblage

Heb jij bijvoorbeeld een product dat gemonteerd of geassembleerd moet worden? Heb jij allerlei losse onderdelen die samen tot één eindproduct gemaakt moeten worden? Denk bijvoorbeeld aan verlichtingsarmaturen. Maar ook andere assemblage is mogelijk. We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Catering

Onze mensen op deze afdeling houden zich dagelijks bezig met het verzorgen van catering op locatie, het maken van hapjes, lunches en buffetten et cetera. We zijn een erkend leerbedrijf Horeca en hebben ervaren personeel in de (bege)leiding. Onze medewerkers worden geschoold op het gebied van veilig voedsel (HACCP).

Om onze medewerkers ervaring op te laten doen, willen we een zo realistisch mogelijke situatie creëren. Daarom cateren we bij verschillende bedrijven. We werken samen met tal van bedrijven op de reguliere arbeidsmarkt. Voorbeelden zijn: Kazernes van de Veiligheidsregio Twente (Almelo, Hengelo en Enschede), de gemeente Wierden (detachering), Aannemersbedrijf Bramer (Vriezenveen), Werkplein UWV (Almelo en Hengelo), Kreuwel (Almelo), Quadrant (Almelo).

Wil je, net als bovenstaande bedrijven, gebruikmaken van onze faciliteiten en zo helpen aan de ontwikkeling van onze medewerkers? Ons assortiment vind je onderaan deze pagina. In overleg kunnen we ook andere mogelijkheden bespreken. Neem dan contact met ons op via catering@ontplooj.nl of 0546-8756

Schoonmaak

De mensen op deze afdeling houden zich dagelijks bezig met de schoonmaak van onder andere kantoren en scholen. Een wasserij is ook onderdeel van deze afdeling. Daar worden alle soorten linnengoed, sport- en bedrijfskleding professioneel gewassen en verpakt. We regelen ook transport van het te wassen materiaal.

We vinden het belangrijk dat personen met een afstand tot de arbeidsmarkt zich ontwikkelen bij reguliere bedrijven. Zo creëren we een zo realistisch mogelijke situatie om ze goed op te leiden. Voorbeelden van bedrijven: Studio 15 Talenthouse, Aandagt reclame & marketing, Beter Wonen woningstichting, Grootgroener, Avedan, Moderna, Was mijn Was en ZT Systems.

Wil je, net als bovenstaande bedrijven, gebruikmaken van onze faciliteiten en zo bijdragen aan de ontwikkeling van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op.