Ons team

Combined Shape

06-29580356

Maud van Geel

Manager

Als Manager Ontplooj draag ik de eindverantwoording voor alle dagelijkse- en bestuurlijke processen. Ontplooj is het Werkontwikkelbedrijf van de gemeenten Almelo, Wierden, Tubbergen/Dinkelland en Twenterand. Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zichzelf te ontplooien en werkgevers te ontzorgen in arbeidsvraagstukken. Voor mij en mijn collega’s is het belangrijk om medewerkers en deelnemers uit de Participatiewet hun weg te helpen vinden naar werk. Door onze jarenlange ervaring weet ik dat wij, door onze aanpak en benadering, het verschil kunnen maken voor zowel de medewerker als ook de werkgever.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-29580386

John Braker

Accountmanager, facilitair manager en leidinggevende afdeling detachering

Ik ben een allround manager met een hands on mentaliteit. 

Combined Shape

Claudia Rutering

Receptiemedewerker

Ik verwelkom vriendelijk bezoekers aan de balie en verbind klanten door. Telefonische ziekmeldingen neem ik met zorg aan en verwerk deze. Daarnaast verricht ik administratieve en ondersteunende werkzaamheden voor de organisatie.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-25694255

Isabel van Hest

Controller

In mijn functie als controller ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van de planning & control cyclus (jaarplan, begroting, rapportages, jaarrekening etc) . Daarnaast signaleer en adviseer ik op het gebied van organisatie-inrichting en strategische vraagstukken. Uiteindelijk doel is het In Control zijn en blijven van onze mooie stichting zodat we optimale aandacht kunnen (blijven) besteden aan het uitvoeren van onze missie.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

0546-875720

Lianne Overbeek

Ziekteverzuim

Ik voer het administratieve proces van de Wet Verbeterde Poortwachter uit en houdt de termijnen in de gaten zodat boetes voorkomen worden en zieke medewerkers niet langer thuis zitten dan nodig.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

0546-875551

Bert Hoekman

Werkleider

Als werkleider ben ik goed in het coachen van medewerkers en het creëren van een prettige werksfeer, waarbij mijn medewerkers kunnen groeien en bloeien in hun werkzaamheden. Aandacht hebben voor alles en iedereen en aandacht geven aan alles en iedereen scoort. Het is belangrijk om doelen te creëren en proberen om de medewerkers te ondersteunen, ontwikkelen en coachen geven mij de voldoening in de werkzaamheden. Ik ben resultaat gericht en ga bovendien een uitdaging niet uit de weg.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

Gerard Schoneveld

Werkleider

Ik kijk graag naar mogelijkheden en kansen voor passende arbeid. Ik streef naar een optimale samenwerking, en probeer mensen onderling te verbinden, zowel intern als extern.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

0623520411

Marianne Kamperman

SW-consulent

Als SW-consulent ben ik dagelijks bezig met mijn passie, mensen op weg helpen naar een toekomst met perspectief. Waarbij werkplezier voorop staat, en maatwerk de standaard is.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-29580392

Ina de Roo

Manager Werk en Ontwikkeling

Ik ben Manager Werk en Ontwikkeling. Als zodanig ben ik verantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling Werk en Ontwikkeling. Ik heb een proactieve rol in de doorontwikkeling van Ontplooj om te groeien naar de gewenste eindsituatie en hoop daar een positieve bijdrage aan te leveren.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

0615156689

Paul Abrahams

Systeembeheerder

Ik zorg ervoor dat alle medewerkers en gedetacheerden van Ontplooj hun apparaten kunnen gebruiken en mee kunnen gaan met alle technische ontwikkelingen. Denk hierbij aan alles wat met e-mail, Office, Windows, iPhones, Internet en aanverwante programma’s te maken heeft. Daarnaast draai ik mee in de helpdesk en ben dan ook vaak ergens in het gebouw te vinden bij iemand om persoonlijk mee te kijken en problemen op te lossen. Als ik mijn werk goed doe, dan kunnen de andere medewerkers hun werk ook goed doen.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

Selma Kienhuis

Werkleider

Ik ben verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren en ontwikkelen van medewerkers. Ik probeer op een positieve manier een bijdrage te kunnen leveren

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

0625196784

Germa Olde Hendrikman

Salarisadministrateur

Ik ben Salarisadministrateur en ik ben samen met Johan verantwoordelijk voor de salarisverwerking van de gemeente Almelo, Twenterand en Wierden. Ook verwerken wij de salarissen van Stichting Noaberkracht, waaronder de gemeente Dinkelland en Tubbergen vallen. Wij verwerken de salarissen van de SW -medewerkers en medewerkers Nieuw beschut (Participatiewet). Ons doel is om de correcte salarissen tijdig bij de medewerkers op hun bankrekening te krijgen. Ook beantwoorden wij vragen en geven we uitleg over de uitbetaalde salarissen.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

0546-875643

Pascal Scholte in 't Hof

Functioneel beheerder

Als functioneel beheerder ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de applicatie en bewaak ik de functionaliteiten. Ik werkt als schakel tussen verschillende afdelingen en ik probeer het operationele en tactische niveau dichter bij elkaar te brengen.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

0546-875643

Remko Smit

I&A Adviseur

Ik mag advies geven over de wensen met betrekking tot de informatie- en communicatietechnologie (ICT) binnen Ontplooj. Ik ben verantwoordelijk voor het onderhoud, beheer en beveiliging van de infrastructuur en de informatiesystemen. Daarnaast onderzoek ik de mogelijkheden en recente ontwikkelingen binnen mijn vakgebied die passen bij de organisatie.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-11292966

Willy Weenk

Geregistreerd Arbeidsdeskundige

Ik ben arbeidsdeskundige en loonwaarde-expert. Een arbeidsdeskundige is expert in de driehoek Mens, Werk en inkomen. Ik mag op verzoek de arbeidsmogelijkheden en inzetbaarheid van een medewerker (bijv. zieke medewerker) in beeld brengen en advies geven t.a.v. een (aangepaste) werkplek of werktaken c.q. re-integratie bij zieke werknemers met als doel zoveel mogelijk terugkeer naar werk. Ook mag ik mij bezighouden met duurzaam inzetbaar zijn nu en in de toekomst. Als loonwaarde-expert stel ik de loonwaarde vast zodat werknemers werken voor een reëel tarief en werkgever gecompenseerd wordt in het aanbieden van de juiste begeleiding/ loonwaardeverlies.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-20370614

Marjolein Klievik

Manager Staf

Als Manager Staf geef ik leiding aan de afdelingen staf waaronder I&A, Salaris en loonadministratie (als dienst), QHSE en de algehele administratie van Ontplooj vallen. De onmisbare afdeling die een belangrijke rol speelt in de continuering en borging van de verschillende bedrijfsprocessen. Ik vind het waardevol om bij te dragen aan werkplezier op de afdeling en het behalen van de doelstellingen van Ontplooj. En dat op een werkplek waar het enthousiasme van de deelnemers mij dagelijks toelacht, mooier kan toch niet?!

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

0650215255

Jo Lammers

SW-consulent

Ik ben Jo Lammers, werkzaam als sw consulent binnen Ontplooj en sinds 2 jaar ben ik ook gecertificeerd jobcoach. Mijn dagelijkse werk bestaat uit het begeleiden van mensen in en naar passend werk.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-21332001

Linda Nijhuis

Verantwoordelijke Arbeidsmatige Dagbesteding

Ik ben Linda Nijhuis Spitshuis ik ben verantwoordelijk voor de arbeidsmatige dagbesteding bij Ontplooj. Wij begeleiden mensen om weer invulling te vinden in de dag. Dit kan zijn in de vorm van dag structurering - uitstromen naar vrijwilligerswerk of het maken van de opstap naar werk.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-46360618

Jeanet Westra

Adviseur HRM

Mijn naam is Jeanet Westra, adviseur HRM bij Ontplooj. Met veel enthousiasme werk ik samen met het team HR consulenten aan de professionalisering van de organisatie en werken we dagelijks aan het beleid en de uitvoering van de diverse CAO’s. Waarbij ik mij voornamelijk bezighoud met advisering en ontwikkeling aangaande alle HR vraagstukken en de afstemming zoek met de Manager Bedrijfsvoering en de vier gemeenten waarvoor Ontplooj werkt, om in gezamenlijkheid deze ontwikkeling gestalte te geven. Daarnaast draag ik zorg voor de uitvoering en implementatie van multidisciplinaire vraagstukken en processen.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-52002932

Manon Scholten

Consulent

Ik ben Manon Scholten, werkzaam als Werkfit consulent binnen Ontplooj. Ik ben verantwoordelijk voor de uitvoering van de trajecten vanuit de participatiewet. Ik probeer samen met de kandidaten op zoek te gaan naar de meest passende werkomgeving en probeer daarbij de kandidaten hun eigen mogelijkheden en kwaliteiten te laten ontdekken.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

0546 - 875 643

Monique Harmsen

1e lijnsmedewerker Helpdesk

Als 1e lijns medewerker helpdesk ben ik binnen Ontplooj het gezicht van de afdeling ICT. Ik zorg er voor dat alle voorkomende service meldingen worden geregistreerd en uitgezet naar collega’s. Daarnaast verricht ik kleine administratieve en ondersteunende handelingen binnen onze afdeling en leg ik het contact met leveranciers

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-46360624

Henk Kikkert

Werkleider Ontwikkelafdeling

Als werkleider ben ik in eerste instantie verantwoordelijk voor al het werk dat gebeurt op de afdelingen. We dragen met elkaar zorg voor een correcte afhandeling van de aangeboden werkzaamheden (zoals ompakken, labelen, andere praktische werkzaamheden). Onze, (mijn) grootste passie bestaat echter uit het ontwikkelen van onze medewerkers We proberen richting onze medewerkers zoveel mogelijk maatwerk te leveren, we kijken naar de interesses en mogelijkheden die onze medewerkers hebben. We kijken niet naar wat ze niet kunnen. We gaan uit van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Doen waar ze goed in zijn, voor de één houdt dat in dat ze richting de schoonmaak of catering gaan, voor de ander een plaatsing bij een reguliere werkgever. We zien onze medewerkers als een schakel van een groter maatschappelijk geheel, waarbij we iedere schakel uiteindelijk op een passende plek willen neerzetten.

Meer lezen
Fill 3