Ons team

Combined Shape

06-29580356

Maud van Geel

Manager Ontplooj

Als Manager Ontplooj draag ik de eindverantwoording voor alle dagelijkse- en bestuurlijke processen. Ontplooj is het Werkontwikkelbedrijf van de gemeenten Almelo, Wierden, Tubbergen/Dinkelland en Twenterand. Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zichzelf te ontplooien en werkgevers te ontzorgen in arbeidsvraagstukken. Voor mij en mijn collega’s is het belangrijk om medewerkers en deelnemers uit de Participatiewet hun weg te helpen vinden naar werk. Door onze jarenlange ervaring weet ik dat wij, door onze aanpak en benadering, het verschil kunnen maken voor zowel de medewerker als ook de werkgever.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-29580386

John Braker

Manager Werk, Ontwikkeling en Detachering

Ik ben een allround manager met een hands on mentaliteit. 

Combined Shape

Claudia Rutering

Receptiemedewerker

Ik verwelkom vriendelijk bezoekers aan de balie en verbind klanten door. Telefonische ziekmeldingen neem ik met zorg aan en verwerk deze. Daarnaast verricht ik administratieve en ondersteunende werkzaamheden voor de organisatie.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

Lianne Overbeek

Medewerker binnendienst verzuim

Ik voer het administratieve proces van de Wet Verbeterde Poortwachter uit en houdt de termijnen in de gaten zodat boetes voorkomen worden en zieke medewerkers niet langer thuis zitten dan nodig.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

Bert Hoekman

Teamleider

Als teamleider ben ik goed in het coachen van medewerkers en het creëren van een prettige werksfeer, waarbij mijn medewerkers kunnen groeien en bloeien in hun werkzaamheden. Aandacht hebben en geven aan alles en iedereen scoort. Het is belangrijk om doelen te creëren en te proberen de medewerkers te ondersteunen, ontwikkelen en coachen. Dit geeft mij de voldoening. Ik ben resultaat gericht en ga bovendien een uitdaging niet uit de weg.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

Gerard Schoneveld

Teamleider

Ik kijk graag naar mogelijkheden en kansen voor passende arbeid. Ik streef naar een optimale samenwerking, en probeer mensen onderling te verbinden, zowel intern als extern.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

0615156689

Paul Abrahams

Medewerker ICT

Ik zorg ervoor dat alle medewerkers en gedetacheerden van Ontplooj hun apparaten kunnen gebruiken en mee kunnen gaan met alle technische ontwikkelingen. Denk hierbij aan alles wat met e-mail, Office, Windows, iPhones, Internet en aanverwante programma’s te maken heeft. Daarnaast draai ik mee in de helpdesk en ben dan ook vaak ergens in het gebouw te vinden bij iemand om persoonlijk mee te kijken en problemen op te lossen. Als ik mijn werk goed doe, dan kunnen de andere medewerkers hun werk ook goed doen.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

Selma Kienhuis

Teamleider

Ik ben verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren en ontwikkelen van medewerkers. Ik probeer op een positieve manier een bijdrage te leveren.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

0625196784

Germa Olde Hendrikman

Salarisadministrateur

Ik ben Salarisadministrateur en ik ben samen met Johan verantwoordelijk voor de salarisverwerking van de gemeente Almelo, Twenterand en Wierden. Ook verwerken wij de salarissen van Stichting Noaberkracht, waaronder de gemeente Dinkelland en Tubbergen vallen. Wij verwerken de salarissen van de SW -medewerkers en medewerkers Nieuw beschut (Participatiewet). Ons doel is om de correcte salarissen tijdig aan de medewerkers uit te betalen. Ook beantwoorden wij vragen en geven we uitleg over de uitbetaalde salarissen.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

Pascal Scholte in 't Hof

Functioneel applicatiebeheerder

Als functioneel applicatiebeheerder ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de applicatie en bewaak ik de functionaliteiten. Ik werk als schakel tussen verschillende afdelingen en ik probeer het operationele en tactische niveau dichter bij elkaar te brengen.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

Remko Smit

Adviseur IT

Ik mag advies geven over de wensen met betrekking tot de informatie- en communicatietechnologie (ICT) binnen Ontplooj. Ik ben verantwoordelijk voor het onderhoud, beheer en beveiliging van de infrastructuur en de informatiesystemen. Daarnaast onderzoek ik de mogelijkheden en recente ontwikkelingen binnen mijn vakgebied die passen bij de organisatie.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-11292966

Willy Weenk

Arbeidsdeskundige

Ik ben arbeidsdeskundige / loonwaarde-expert en preventiemedewerker. Een arbeidsdeskundige is expert in de driehoek Mens, Werk en inkomen. Als arbeidsdeskundige geef ik advies hoe een werkplek voor een medewerker passend te maken is, soms met hulpmiddelen. Als loonwaarde-expert stel ik de loonwaarde vast zodat er een eerlijk tarief kan worden gevraagd of loonkostensubsidie afhankelijk van de aanvraag. Als preventiemedewerker mag ik me bezig houden met veilig werken binnen Ontplooj met alle taken die daarbij horen.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-20370614

Marjolein Klievik

Manager Staf

Als Manager Staf geef ik leiding aan de afdeling staf waaronder I&A, Salaris en loonadministratie (als dienst), QHSE en de algehele administratie van Ontplooj vallen. De onmisbare afdeling die een belangrijke rol speelt in de continuering en borging van de verschillende bedrijfsprocessen. Ik vind het waardevol om bij te dragen aan werkplezier op de afdeling en het behalen van de doelstellingen van Ontplooj. En dat op een werkplek waar het enthousiasme van de deelnemers mij dagelijks toelacht, mooier kan toch niet?!

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

0650215255

Jo Lammers

Consulent werk en ontwikkeling

Ik ben werkzaam als consulent werk en ontwikkeling binnen Ontplooj en sinds 2 jaar ben ik ook gecertificeerd jobcoach. Mijn dagelijkse werk bestaat uit het begeleiden en coachen van mensen in en naar passend werk.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-21332001

Linda Nijhuis

Consulent Arbeidsmatige Dagbesteding

Ik ben verantwoordelijk voor de arbeidsmatige dagbesteding bij Ontplooj. Wij begeleiden mensen om weer invulling te vinden in de dag. Dit kan zijn in de vorm van dag structurering - uitstromen naar vrijwilligerswerk of het maken van de opstap naar werk.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-46360618

Jeanet Westra

Manager HR

Met veel enthousiasme werk ik samen met de HR-adviseurs aan de professionalisering van de organisatie en werken we aan het beleid en de uitvoering van de diverse CAO’s. Ik houdt mij voornamelijk bezig met de advisering en ontwikkeling van alle HR-vraagstukken en zoek afstemming met de Manager Bedrijfsvoering en de vier gemeenten waarvoor Ontplooj werkt, om in gezamenlijkheid deze ontwikkeling gestalte te geven. Daarnaast draag ik zorg voor de uitvoering en implementatie van multidisciplinaire vraagstukken en processen.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-52002932

Manon Scholten

Consulent werkfit

Ik ben werkzaam als consulent werkfit binnen Ontplooj en verantwoordelijk voor de uitvoering van de trajecten vanuit de participatiewet. Ik probeer samen met de kandidaten op zoek te gaan naar de meest passende werkomgeving en probeer daarbij de kandidaten hun eigen mogelijkheden en kwaliteiten te laten ontdekken.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

Monique Harmsen

Medewerker binnendienst servicedesk

Als medewerker binnendienst servicedesk ben ik binnen Ontplooj het gezicht van de afdeling ICT. Ik zorg er voor dat alle voorkomende service meldingen worden geregistreerd en uitgezet naar collega’s. Daarnaast verricht ik kleine administratieve en ondersteunende handelingen binnen onze afdeling en leg ik het contact met leveranciers

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-46360624

Henk Kikkert

Teamleider

Als teamleider ben ik in eerste instantie verantwoordelijk voor al het werk op de afdelingen. We dragen met elkaar zorg voor een correcte afhandeling van de aangeboden werkzaamheden (zoals ompakken, labelen, andere praktische werkzaamheden). Onze (mijn) grootste passie bestaat uit het ontwikkelen van onze medewerkers. We proberen richting onze medewerkers zoveel mogelijk maatwerk te leveren, we kijken naar hun interesses en mogelijkheden. We gaan uit van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Doen waar ze goed in zijn. Voor de één houdt dat in dat ze richting de schoonmaak of catering gaan, voor de ander een plaatsing bij een reguliere werkgever. We zien onze medewerkers als een schakel van een groter maatschappelijk geheel, waarbij we iedere schakel uiteindelijk op een passende plek willen neerzetten.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

0629580382

Jeffrey Bakker

Teamleider

Een grote passie voor eten, drinken en mensen. Als teamleider van de catering zet ik in de frontlinie de lijnen uit. We leiden met veel positiviteit mensen op naar een volgende stap in hun werk. Met het mooiste werk wat er is: horeca!

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-22421647

Maaike Masselink

Communicatieadviseur

Ik ben communicatieadviseur en verantwoordelijk voor alle communicatie in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor de online kanalen, interne communicatie, ons personeelsblad en nog veel meer. Ik word gelukkig van overzicht en structuur. Mijn grootste uitdaging is, sinds de start van Ontplooj, naamsbekendheid creëren.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-20380701

Joey van der Westhuizen

Medewerker binnendienst financiën

Binnen dit mooie werkontwikkelbedrijf ben ik verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie. Tot mijn taken behoren het verwerken van de inkoopfacturen, betalingen uitvoeren, contact onderhouden met de leveranciers, contracten en offertes controleren en archiveren, verwerken bankafschriften en allerlei andere voorkomende financiële werkzaamheden. Ik ben dus veelal met cijfers en administratie bezig maar ik krijg wel echt energie van de dienst die Ontplooj levert aan de maatschappij en ben blij dat ik onderdeel ben van zo'n bedrijf.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-52002951

Diane Voogd

Consulent werkfit

Ik ben werkzaam als consulent werkfit binnen Ontplooj en verantwoordelijk voor de uitvoering van de trajecten vanuit de participatiewet van verschillende gemeentes en trajecten van het UWV. Ik probeer samen met de kandidaten op zoek te gaan naar de meest passende werkplek nadat we binnen Ontplooj hebben ontdekt welk talent de deelnemer heeft.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-12390042

Michel van Nierop

Medewerker binnendienst HR

Als medewerker binnendienst HR voer ik samen met mijn collega Annita diverse ondersteunende taken uit voor de afdeling HRM. Dit varieert van het controleren en muteren van workflows, afhandelen herindicaties, ziekmeldingen bij UWV betreffende No-Risk polis, etc. Daarnaast houd ik mij nog bezig met opleidingen en ben ik geautoriseerd voor MensCentraal waar aanmeldingen vanuit de gemeente Almelo binnenkomen inzake de Participatiewet.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-46360614

Anja Schlüter

Medewerker binnendienst detachering

In mijn functie van medewerker binnendienst detachering ondersteun ik een enthousiast team van Detacheringsconsulenten. Ik coördineer de detacheringsprocessen, borg en signaleer daar waar nodig en ondersteun de consulenten met administratieve zaken. Verder houdt ik mij bezig met vraagstukken op het gebied van Afas en ontwikkel en optimaliseer ik deze, in samenwerking met het team. Kijken naar verbeteringen en mogelijkheden. Daarnaast ondersteun ik de consulenten werkfit wekelijks met Analyses. Kortom “Ik voel mij als een vis in het water”.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-29580391

Harold Lohuis

Teamleider

Zorgen voor duurzame relaties met onze medewerkers en met onze klanten.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-10129353

Thea den Hartog

Consulent werk en ontwikkeling

Ik ben werkzaam als consulent werk en ontwikkeling. Het begeleiden van mensen in en naar passend werk bij reguliere werkgevers behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Naast deze werkzaamheden houd ik mij binnen Ontplooj bezig met het thema Vitaliteit (duurzaam inzetbaar) en ben ik als projectleider verbonden aan het project leer- en ontwikkellijn logistiek.

Meer lezen
Fill 3
Combined Shape

06-29580840

Sanne Schouwink

adviseur HR

Als adviseur HR ben ik verantwoordelijk voor de HR-zaken van een aantal afdelingen bij Ontplooj. Ik zorg daarbij voor de uitvoering van de verschillende CAO’s waarmee we te maken hebben. Ik adviseer werkleiders of ga samen met hen en de medewerker in gesprek. Veelvoorkomende onderwerpen zijn verzuim, ontwikkeling en het vinden van een passende werkplek. Ik zet mij ervoor in dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan en op een passende werkplek zitten.

Meer lezen
Fill 3