Catering

Onze mensen op deze afdeling houden zich dagelijks bezig met het verzorgen van catering op locatie, het maken van hapjes, lunches en buffetten et cetera. We zijn een erkend leerbedrijf Horeca en hebben ervaren personeel in de (bege)leiding. Onze medewerkers worden geschoold op het gebied van veilig voedsel (HACCP).

Om onze medewerkers ervaring op te laten doen, willen we een zo realistisch mogelijke situatie creëren. Daarom cateren we bij verschillende bedrijven. We werken samen met tal van bedrijven op de reguliere arbeidsmarkt. Voorbeelden zijn: Kazernes van de Veiligheidsregio Twente (Almelo, Hengelo en Enschede), de gemeente Wierden (detachering), Aannemersbedrijf Bramer (Vriezenveen), Werkplein UWV (Almelo en Hengelo), Kreuwel (Almelo), Quadrant (Almelo).

Wil je, net als bovenstaande bedrijven, gebruikmaken van onze faciliteiten en zo helpen aan de ontwikkeling van onze medewerkers? Ons assortiment vind je onderaan deze pagina. In overleg kunnen we ook andere mogelijkheden bespreken. Neem dan contact met ons op via catering@ontplooj.nl of 0546-875670.