← Terug naar overzicht

‘Ik werk hier al sinds 1991.’ vertelt Diane. ‘Ik kwam hier al meteen toen ik van school ging en ben nooit meer weggegaan.’ Diane heeft verschillende soorten werkzaamheden gedaan. Ze begon in de confectie en verhuisde later naar het Atrium. Op deze afdeling maakte ze kennis met verschillende werkzaamheden om erachter te komen wat ze leuk vond en waar ze goed in was.

 

‘Je kunt hier veel verschillende dingen doen en als je een andere plek wilt, kun je dat overleggen.’ Diane heeft speelgoed ingepakt, maar heeft ook in de fabriek gestaan en post ingepakt. ‘Het ene werk vond ik leuker dan het andere, maar ik zit nu op een hele fijne plek. Ik ben deze week bezig met het inpakken van plaktattoos. Ik vind het heel leuk om daarmee bezig te zijn.’ Voor Diane is Ontplooj een vertrouwde plek met fijne begeleiding en leuke collega’s. Het is wel heel erg wennen dat de naam is veranderd van SOWECO naar Ontplooj, maar ze vindt het niet erg. ‘Het maakt me niet uit hoe het hier heet, als de plek maar hetzelfde blijft!’