← Terug naar overzicht

Certificaat Electra techniek ROC voor Candy Heeren

Op 15 februari 2023 is Candy op haar vertrouwde en geliefde afdeling in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen. Zij heeft met goed resultaat een training gevolgd bij het ROC op het gebied van Elektronica. Candy werkt nu ruim 7 jaar op de Werkontwikkelafdeling bij Gerard Schoneveld en heeft daar de kans gekregen en gegrepen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Candy is via de Participatiewet bij SOWECO binnen gekomen. Het leerwerktraject werd ingezet om te kijken wat haar capaciteiten waren. Dit ging niet zonder slag of stoot omdat zij ook de zorg had voor haar toen nog jonge kinderen. Door haar doorzettingsvermogen en doelgerichtheid heeft ze deze moeilijke periode overwonnen.

Voor haar is deze opleiding, met haar interesse in de techniek, de kans om te kijken waar haar kwaliteiten liggen. Candy heeft dan ook mooie toekomstverwachtingen en wil haar capaciteiten verder ontwikkelen. Haar liefste wens zou zijn om de richting van voorwerkster op te gaan en daar de kans voor te krijgen door het volgen van nog meer cursussen.

Candy werkt in opdracht van Made4Dogs aan het in elkaar zetten van een apparaat dat gebruikt wordt voor het africhten van jachthonden. Het bedrijf Made4Dogs zit in Vriezenveen en zij bedenken en testen trainingstools voor jachthonden. Er wordt door dit apparaat een bal of voorwerp ruikende naar bijvoorbeeld fazant of konijn, honderden meters door luchtdruk verder weg geslingerd. Candy zet het apparaat met veel plezier in elkaar. Om dit apparaat in elkaar te monteren is een handleiding ontwikkeld. Als Candy uitvalt door ziekte of vakantie kan iemand anders daardoor haar werkzaamheden overnemen. Ze krijgt nu tevens ondersteuning van andere collega’s die nu met haar aanwijzingen leren hoe het apparaat in elkaar gezet moet worden.

Candy wil dan ook uitdragen dat de kansen die je krijgt in het leven gegrepen moeten worden. Zo grijpt zij nu deze kans bij Ontplooj. Haar motto is dat je zoveel uit jezelf en het leven moet halen als mogelijk is. Zij wil hierbij een voorbeeld zijn voor haar kinderen. “Niets is onmogelijk”.